• Sugeng rawuh ing African Forest Timber Ltd

Sugeng rawuh ing African Forest Timber Ltd

Wiwitan Asor

Swara 9 taun pengalaman ing INDUSTRI

African Forest Timber Ltd utawa Afotimber, melu produksi, ngolah, ngasilake lan nyedhiyakake produk kayu atos lan kayu atos Afrika sing lestari. African Forest Timber Ltd lair kanthi unik ing Afrika fokus bisnis kayu.

Ing 2014 African Forest Timber Ltd, melu perdagangan global kayu atos Afrika. Dheweke wis tuwuh dadi pedagang global utama produk kayu lan kayu Afrika.
Saiki, African Forest Timber Ltd minangka bisnis sing fokus ing njlentrehake lan nyedhiyakake kayu gergaji sing lestari, kayu atos lan produk sing gegandhengan ing saindenging jagad.

Kita menehi lisensi kanggo udakara 20,000 hektar kayu alas udan komunitas ing Kamerun, uga alas udan komunitas 10,000 hektar ing Nigeria lan Garbon. Saben situs dilengkapi mesin seluler Lucas Mill paling anyar, kabeh wis dipikolehi sajrone telung nganti patang taun kepungkur. Kita uga wis nginstal omah-omah Pengering Udara (AD) ing wilayah sing dioperasikake target, kanggo mesthekake kabeh operasi lan proses bisa rampung ing situs kasebut.

WBI tumindak minangka jembatan antarane sektor produksi kayu Afrika Kulon lan industri konsumsi kayu global. Cara sustainable kita ngarahake kanggo nyukupi permintaan kayu atos sing terus berkembang kanthi kualitas lan regane apik.

 

Cepet Kontak

Panjaluk Tuku

    Napa milih African Forest Timber Ltd kanggo nyuplai kayu sampeyan?

    Napa milih kayu kita?

    African Forest Timber Ltd nyedhiyakake macem-macem kayu sing komprehensif, sing bisa dikirim kanthi ukuran standar utawa dipotong miturut syarat lan spesifikasi sing tepat. Pilih kayu saka luwih saka 50 spesies kayu, sumber lan diekspor saka luwih saka 300,000 hektar alas lestari ing Kulon lan Tengah.

    • Kayu diwenehake kanthi jumlah akeh, dipotong miturut syarat tartamtu
    • Air-pepe utawa kiln-pepe lan utawa AIC graded
    • Kasedhiya ing jumlah akeh lan cocok kanggo sawetara panggunaan profesional
    • Luwih saka 50 spesies kayu kanggo dipilih
    • Diproses kanthi ahli ing sawmills modern
    • Sumber saka alas Afrika sing lestari

    Proyek Kehutanan ing African Forest Timber Ltd

    Kanggo nduduhake komitmen perusahaan kanggo nglindhungi nilai konservasi ing alas, perusahaan wis nglatih tim survey saham babagan cara ngenali HCV.

    Macem-macem kayu

    Kita duwe akses menyang macem-macem kayu ing alas kita, kanthi luwih saka 50 spesies hard lan softwood sing bisa dipilih. Jelajahi produk ing ngisor iki kanggo ndeleng macem-macem gandum, warna lan tekstur sing kasedhiya, kanthi saben kayu duwe sifat unik dhewe supaya sampeyan bisa nemokake kayu sing cocog kanggo proyek sampeyan. Apa sampeyan pengin abang sugih saka Padouk, kekuatan struktural pinus, utawa hues jero saka Jati, sampeyan bisa njelajah kabeh iki lan liyane ing galeri kayu kasedhiya. Waca dhaftar lengkap kayu kene, kanthi lembar data kasedhiya kanggo saben produk.

    Review pelanggan

    Tentrem Pikiran Nalika Ngerti Omah Sampeyan Dibangun Tepat, Kaping pisanan

    • Kita wis maca ulasan sing ala lan ragu-ragu sadurunge nggawe pesenan, nanging ora ana masalah, amarga sejatine kita ngerti manawa ora gampang kanggo logistik lan transportasi ing Afrika. Kita ora krungu apa-apa kanggo bab 10 dina supaya ngirim e-mail pangeling. Dheweke banjur ujar manawa bakal nampa kiriman minggu sabanjure lan entuk kabar konfirmasi sadurunge. Kita banjur entuk e-mail sing ujar pesenan bakal dikirim ing dina Jumuah kanthi pangeling ing dina Kamis sing kedadeyan. Layanan iki apik sanajan kita bakal menehi saran nudges alus ing sadawane dalan. Kita wis gawe anyar kontrak anyar kanggo 1600M3

      Gambar Klien
      • Ekaterina
      • Rusia
    • We supaya 300 meter kubik saka Afrika Iroko hardboards, lan kita pancene kesengsem karo kualitas cladding, dikirim cepet saka disaranake lan kita bakal rangkep. Layanan sing luwih apik tinimbang sawetara review negatif sing bakal sampeyan percaya. Ngenteni luwih suwe tinimbang normal amarga panjaluk lan COVID-19 ora bisa ditindakake. Bakal nggunakake maneh cepet.

      Gambar Klien
      • Jonathan Lues
      • Inggris
    • Pangiriman njupuk wektu suwe, kanthi komunikasi sing sithik banget / ora ana wektu tundha. Kayu teka rampung direndhem lan ditutupi cetakan kandel. Aku isih nyoba kanggo garing metu liwat minggu mengko pangiriman supaya ora bisa pesawat / wedhi mau. African Forest Timber minangka papan sing apik kanggo kayu atos nanging sampeyan kudu ngetutake packing lan pilihan agensi pengiriman. Nanging kualitas ok.

      Gambar Klien
      • David Matinez
      • Mexico
    • Nalika pangiriman wiwitane telat, balok kita teka miturut jadwal sing diowahi lan kita seneng banget karo kualitase. Layanan banget lan produk kualitas apik. Aku bakal nggunakake perusahaan iki kaping pirang-pirang. Tansah kayu apik lan komunikasi pangiriman tansah apik.

      Gambar Klien
      • Guy Campbell
      • Canada
    • Aku seneng banget karo 700 meter kubik kayu atos Afrika sing aku tuku saka African Forest Timber Ltd. Padha produk kualitas apik ing rega banget padha. Gampang kanggo komunikasi karo kapan wae lan layanane efisien banget ing saindhenging. Perusahaan pengiriman pengiriman banget trampil lan mbiyantu. Iki kaping pindho aku tuku saka perusahaan iki lan bakal nindakake maneh. Highly dianjurake. Matur nuwun kanggo layanan sing apik saka pesenan online nganti pangiriman sing sopan lan efisien bakal menehi saran kanggo wong liya lan mesthi bakal nggunakake African Forest Timber Ltd maneh kanthi apik.

      Gambar Klien
      • LUNA STURAT
      • Designer
    • Nalika paling supplier liyane padha metu saka Simpenan ing Jerman lan aku teka liwat African Forest Timber Ltd karo persis apa aku needed lan nalika aku needed iku 2 wadhah campuran hard Papan lan balok, pangiriman wis dijadwal. Rega apik, gampang dipesen, rega pengiriman apik. Mung masalah aku ora njaluk telpon kanggo ngomong padha arep ngirim dina sabanjuré supaya aku ora ing. Pangiriman iki kiwa ing panggonan sing apik lan pepadhamu diurutake kanggo kula. Aku nyaranake perusahaan iki.

      Gambar Klien
      • Rohit Sharma
      • India
    kesalahan: Content dilindhungi !!